Uw schoorsteen verwijderen voor een hogere efficiëntie van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een van de meest klimaatvriendelijke aanpassingen die u aan uw woning kunt doen en zijn de afgelopen jaren ook nog eens stukken goedkoper geworden. Dit is te danken aan schaalvergroting en technische ontwikkelingen. Zonnepanelen op uw dak is een verstandige keuze, want deze duurzame energiebron is altijd voorradig. U produceert uw eigen duurzame energie én draagt bij aan een duurzamere wereld. Soms dienen er aanpassingen te worden gedaan ten behoeve van de efficiëntie van zonnepanelen. Het verwijderen van de schoorsteen is daar een voorbeeld van.
Een offerte in 1 minuut

Schoorsteen verwijderen

Is uw schoorsteen beschadigd en veroorzaakt deze lekkages? 

Plan direct een afspraak

Schoorsteen inspectie

Voorkom problemen en ongewenste lekkages. Laat uw schoorsteen inspecteren
Plan direct een afspraak

Schaduw door schoorsteen?

Meer rendement uit uw zonnepanelen? Creëer ruimte door de schoorsteen te verwijderen.
Plan direct een afspraak

Waarom?

Uw investering maximaal terugverdienen

Zonnepanelen wilt u uiteraard maximaal kunnen benutten om uw investering zo snel mogelijk terug te verdienen en maximaal op uw energierekening te besparen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het niet de temperatuur die bepalend is voor wat een zonnepaneel opbrengt, maar de hoeveelheid licht. Zo kunnen zonnepanelen ook op winterse dagen alsnog energie produceren. Wel is het van belang dat de panelen zo weinig mogelijk hinder ondervingen. Schaduw wilt u dan ook het liefst voorkomen. Dit is de reden dat steeds meer woningbezitters ervoor kiezen om hun schoorsteen te laten verwijderen ten behoeve van een hogere opbrengst van de zonnepanelen.

Is uw schoorsteen niet langer waterdicht?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Een ervaren collega komt bij u langs om samen te kijken wat er moet gebeuren. Zo bent u er zeker van dat u een de scherpste prijsopgave van ons ontvangt die geheel op maat is
Direct weten wat uw reparatiekosten zijn?

Verhoog het rendement

De invloed van schaduw op de efficiëntie van zonnepanelen

Over kleine beetjes schaduw hoeft u zich geen zorgen te maken, maar wanneer zonnepanelen een deel van de dag in de schaduw liggen, heeft dit vanzelfsprekend een negatief effect op hun prestaties. Zonnepanelen zijn doorgaans in serie geschakeld, wat inhoudt dat de stroom uit het eerste paneel doorloopt naar de volgende panelen. Schaduw op één paneel heeft dan dus altijd effect op de efficiëntie van de rest van de panelen. Dit merkt u duidelijk terug in de opbrengst. Deze kan, afhankelijk van het merk en type zonnepanelen dat u heeft, oplopen tot wel 25%.

In één minuut een persoonlijk voorstel

Bereken uw prijs

Maak gebruik van onze eenvoudige calculator. Krijg direct inzicht in wat een schoorsteen verwijderen kost.

Een offerte in 1 minuut!

Krijg uw persoonlijke offerte per mail opgestuurd. Na het berekenen van uw prijs kunt u deze direct omzetten in een offerte. Binnen 1 minuut geregeld!

Direct inplannen

Plan vervolgens eenvoudig per mail of via WhatsApp een afspraak in. Even bellen kan natuurlijk ook gewoon!
Ja, ik wil in één minuut een offerte!

Gespecialiseerd en betrouwbaar

Uw expert voor het verwijderen van schoorstenen

Wie zonnepanelen op het dak van zijn woning of kantoorpand laat plaatsen, doet er dus altijd goed aan om eventuele schaduwobjecten in kaart te brengen. Net als een schoorsteen is bijvoorbeeld ook een dakkapel van grote invloed. Doorgaans veroorzaakt een schoorsteen een schaduw met een omvang tussen de 50 en 100 centimeter. Heeft u op die plek toch zonnepanelen liggen omdat er in eerste instantie niet aan de schaduwstraal is gedacht? Laat dan uw schoorsteen vakkundig verwijderen door Schoorsteen Verwijderen Nederland.
dakinspectie voor zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen?

Met een dak inspectie voorkom je problemen

Waarom een dak inspectie belangrijk is alvorens u zonnepanelen gaat plaatsen? Als u zich afvraagt of uw dak het gewicht van de panelen kan dragen kunt u dit het beste laten onderzoeken. Wanneer het dak in een slechte staat is kan het een slim idee zijn om een inspectie aan te vragen. Dan bent u er zeker van dat verdere schade aan het dak voorkomen kan worden.

Heeft u een oud dak? Nodig is dan sowieso uit. Als de zonnepanelen eenmaal gelegd zijn wordt het moeilijk om te bepalen waar eventuele zwakke punten in het dak zijn. Als er een lekkage blijkt te zijn is dit - wanneer de panelen netjes op hun plek liggen - een stuk moeilijker te detecteren aan de hand van een visuele inspectie. 
Vraag een dak inspectie aan
Beoordeling
4.8
144 reviews
Gianni Straver
12 maart
Een offerte opgevraagd waarop het snel ingepland was. Alles naar afspraak uitgevoerd. Heel blij mee.
Geplaatst op 
Google
Joyce Barends
5 augustus
Super bedrijf!! Heel vakkundig en bekwaam personeel!! Echt super service
Geplaatst op 
Google
Esther Kupers
27 oktober
Snelle service. Zelfs op een zaterdag bij ons
Top
Geplaatst op 
Google

Jarenlange ervaring in de tas

Al dertig jaar specialist

Het verwijderen van het object dat schaduw veroorzaakt, in dit geval uw schoorsteen, is vrijwel altijd de meest goedkope en effectieve oplossing. Onze experts breken uw schoorsteen vlot af en voorkomen dat hierbij gevaarlijke situaties ontstaan. Wij zijn al dertig jaar specialist op het gebied van schoorsteenverwijdering. Men laat deze klus niet alleen wegens zonnepanelen uitvoeren, maar ook wanneer een ongebruikte schoorsteen tot bijvoorbeeld lekkage leidt of ongedierte aantrekt. Wanneer uw schoorsteen een dragende of stabiliserende functie heeft, dient er een vergunning te worden aangevraagd. Is de schoorsteen gezichtsbepalend, dan is een omgevingsvergunning eveneens noodzakelijk.
Direct weten wat uw kosten zijn?

methodische werkwijze

Uitgebreide inventarisering voorafgaand aan de werkzaamheden

Wat de kosten voor het verwijderen van uw schoorsteen wegens de efficiëntie van uw zonnepanelen zijn, is afhankelijk van uw specifieke situatie. Wilt u de schoorsteen alleen op uw dak of ook binnenshuis weg laten halen? Uiteraard speelt ook het formaat van de schoorsteen, net als de bereikbaarheid ervan, een rol. Alvorens wij aan de slag gaan, brengen wij u altijd eerst een bezoek. Naar aanleiding van onze inventarisering ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Meer rendement uit uw zonnepanelen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u de opbrengst van uw zonnepanelen verhogen door uw schoorsteen te laten verwijderen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Door het online aanvraagformulier op onze website in te vullen, regelt u dat een medewerker contact met u opneemt om een afspraak in te plannen. Onze expert op locatie brengt de situatie zorgvuldig in kaart en toont u zijn of haar bevindingen en het bijbehorende kostenplaatje. Uiteraard is onze offerte geheel vrijblijvend.
Ja, ik wil een persoonlijk voorstel in één minuut!

Zelf een afspraak reserveren?

Trots op onze klanten!

4,8/5 op basis van 144 reviews

Contact

Heb je een vraag of direct hulp nodig? Wij staan voor u klaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur.

Bel mij terug!


© Schoorsteen verwijderen NL
Kvk 85804606
NL96 INGB 0445 882 751